Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Naše společnost zpracovává osobní údaje zákazníků a kontaktních osob obchodních partnerů za účelem obchodní spolupráce a plnění smluvních podmínek. Dále zpracováváme osobní údaje osob, které poskytly souhlas se zasíláním obchodních sdělení.

  • Zde můžete odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů naší společností.
  • Zde nás kontaktujte pro informace o zpracování vašich osobních údajů a vznesení námitky proti zpracování osobních údajů.

Jaké osobní údaje zpracováváme

Zpracováváme tyto typy osobních údajů: jméno, datum narození, e-mailová adresa a telefonní číslo.

Za jakým účelem osobní údaje zpracováváme

  • Obchodní spolupráce a plnění smluvních podmínek. Převážně servisní smlouvy, dodávky zboží a licencí.
  • Zasílání obchodních sdělení na základě poskytnutého souhlasu. Tento souhlas je možné odvolat.

Kdo přistupuje k osobním údajům

Kromě pověřených zaměstnanců naší společnosti k těmto datům mají přístup také poskytovatelé služeb, které využíváme (např. účetnictví, provoz webu a aplikací). Tyto třetí strany mají přístup k vašim údajům v rozsahu rozumně nutném pro vykonání těchto úkolů v našem zastoupení, a jsou zavázány je neprozradit a nepoužít k jiným účelům.

Dále sdílíme osobní údaje obchodních partnerů s dodavateli námi distribuovaných technologií a služeb, v rozsahu nutném pro realizaci obchodní spolupráce. Jedná se o tyto společnosti: Sophos Group plc (UK), Ipswitch, Inc. (USA), Innovaphone AG (D), Arcserve LLC (USA)

Osobní údaje nezveřejňujeme na Internetu ani jiným způsobem.

Jakým způsobem osobní údaje uchováváme

Data uchováváme ve strukturované i nestrukturované podobě ve vlastních IT systémech, ve formě tištěných dokumentů. Jejich důvěrnost a bezpečnost zajišťujeme odpovídajícími technickými a organizačními prostředky.

Po jakou dobu osobní údaje uchováváme

  • Údaje poskytnuté v rámci obchodní spolupráce uchováváme po dobu trvání obchodního vztahu a po dobu nutnou z důvodu držení záruk na dodané zboží a licence.
  • Údaje poskytnuté na základě souhlasu uchováváme po dobu platnosti souhlasu (do jeho odvolání).

Vaše práva

Máte právo na informace o tom, jaké konkrétní vaše osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem, jakým způsobem, a po jakou dobu je uchováváme. Máte rovněž právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů a požádat nás, abychom vaše údaje přestali zpracovávat. Pokud si chcete vyžádat tyto informace, vznést žádost nebo námitku, kontaktujte nás zde.

Vaší žádosti či námitce nemusí být zcela vyhověno, zejména pokud to není možné z důvodu splnění našich právních závazků, splnění zákonných a regulatorních požadavků, řešení sporů, zachování bezpečnosti, nebo předcházení podvodům a zneužití.

Máte právo vznést stížnost u dozorového orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Komplexní zabezpečení Vaší sítěKomplexní, intuitivní a prověřený software!innovaphoneArcserveMultifunkční zařízení pro výstavbu WANNCPLOGINventoryAplikace pro mobilní telefony